Egy fényes csillaga, egy színpompás része az életemnek.

 

20211207_101911.jpg

Már két éve, hogy mosolyoddal része vagy a mindennapjainknak. Csodálatos élmény a közeledben lenni, és a békédet magamba szívva lenni túl egy nehéz napon. Olyan szeretet lakik benned, amelyet már rég nem éreztem. Biztos vagyok benne, hogy az engem fogadó meleg családi békéből érkezett a csodálatos lelked. Határozottságod ellenére, mindig tudsz békességet árasztani. Közvetlen, és barátságos természeted, mindenki arcára mosolyt csal. Az elmúlt 2 év, amit veled töltöttünk kicsit feledtette bennem azt, amit a születésed körüli nem várt bonyodalmak okoztak bennem. Sokat tanultam az elfogadásról, és az, hogy a világba megérkező nehézségek épp a születésed utáni időszakban érkeztek, nehezítette az éltünket. Sosem voltunk egyedül. Veled kevés a meghitt kettesben eltöltött perc emléke. Nem véletlen, hogy minden balhé közepén, ott vagy, de a közelében biztosan. Most születtél, és már feleselsz, meg utasítasz. Nem csak engem.... Azt hiszem, hogy a bátyádon kívül mindenki az alattvalód lett. De ezt jó értelemben. Amíg akkora voltál, mint egy kismacska, mindenki csak messziről, és óvatosan ismerkedett veled, de ez nem tartott sokáig, hisz szépen fejlődtél, és mivel enni azt nagyon szeretsz, így szépen növekedtél, és gyűjtötted a védelmező külső rétegeidet a csepp kis testedre. De ne félj, nem árulok el minden egyes hurkát. De ez nem most volt, nagyon visszakanyarodtam, hisz már szaladsz, és hamarosan elkezded a társasági életet, és útra kelünk mindketten a nagybetűs életbe. Nekem sem lesz könnyebb, mint neked. Hisz, nekem is újra be kell szoknom a felnőttek közé :-) Gyorsan elrepül ebben a nehéz időszakban kettő év. Csipet Kisleány, akinek épp csak leesett a fenekéről a tojáshéj.

A nagyszakállú ismét üdvözli Őt, hogy ünnepeljünk ezen a szép napon, hisz van mit. Tudunk most már gyertyát elfújni, és ügyesen beszélsz is. Jártunk már számos csodás helyen, hogy megmutassuk neked is azt, amivel szebb lehet az élet. Legyenek ezek apró újdonságok, vagy hatalmas utazást igénylő óriáshomokozók. Maradéktalanul elégedettek vagyunk a kitartásoddal, és a lendületeddel. Természetesen ez a lendület, az akaratosságodban is jelen van, hisz apait-anyait beleadva tudsz az érdekeidért küzdeni. Kitartóan..

A mai a TE napod! Egy csodálatos nap. Ma téged ünnepelünk.

Köszönöm, hogy engem választottál anyukádnak. Ígérem, hogy mindent megteszek majd, hogy te is így érezz, ha már nagylány leszel.

Szeretünk Drága pihe puha rózsaszín kiscsodám!

Isten Éltessen Viktória születésnapodon!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr1416776210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása