Hat éves a Díva!

Ismét van alkalom az ünneplésre! Hat szál gyertya kerül ma a Kishölgy tortájára. Egy édes ölelni való bűbáj gombóc!  Ma hat éve, hogy a karommal ölellek. Az első találkozás alkalmával tudtam, hogy nagyon különleges vagy.

20210615_075354_resized.jpg

Sok minden történt Vele az elmúlt egy évben, és nagyon nagy fordulópont következik hamarosan. Iskolába megy Emília. Átveszi a játék helyét a kemény munka. Nem tudja még, hogy mi is ez pontosan. Nővérét látva érdeklődik, egyelőre erről az új, szabályokhoz kötött mindennapokról.

Másodszülött Leányom egyik legnagyobb gyengéi a ruhák, és természetesen a cipők, a kiegészítők, a csillogók, a villogók, lakkok, dresszek, topánok..... Minden olyan, amely egy igazi díva életét színesítik a hétköznapok során. Ezzel nincs is semmi probléma, mert nincs két egyforma gyermek, és most már tudom, hogy mekkora feladat reggel az egymáshoz passzoló szettek, és egyéb dolgok kiválasztása. Nekem ez soha nem okozott gondot, így Emíliám érkezéséig, ez egy köd volt számomra.  Ízig-vérig nő. De ez sajnos nem lesz mentség az iskolában. Az időre elkészülés, sajnos nem az erős oldala. Bízom az igyekezetében. Ezzel a kis kanyarral arra akartam utalni, hogy a kis díva semmit nem változott. Még mindig fontos számára a külsőség.

Huncutsággal, vidámsággal, millió elmesélt történettel, és nagyon boldog gyermeki szívvel várta a napot. Nem is feltétlen a mait, hanem a hatost. Hisz a hatévesek iskolába mennek, és egy pillanatra sincs bennem kétely, hogy megérett rá. Nehéz napok biztosan lesznek, de meg van hozzá a kitartása.

Ma utoljára ünnepelt a szeretett óvodában. Készítettünk tortát, és nagy örömmel indult útra, hogy társaival megossza. Nagyon kedves alkalmak ezek a szívemnek. Hisz az ölelés, a mosoly, amely ilyenkor nekem is jár, mindig tölt rajtam egy kicsit.

20210629_200712.jpg

Hétvégén családilag ünnepelünk. Az idén először ülünk össze. Ez egy ragyogó alkalom, hogy megöleljük, és csípünk a huncut mosolyból is, amit adhat nekünk. Jelenleg kissé hiányos a mosoly, és emiatt szégyellős is, hisz a fogtündér nem oly régen negyedik alkalommal látogatott el hozzá.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk gyönyörűségem! Köszönöm, hogy engem választottál édesanyádnak.

Szeretünk Emília

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr2616609302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása