Egy éves kisleány!

vikikeresztel_lab.jpg

Eltelt egy év. És milyen év.... Telis tele nehezítésekkel, és félelemmel, és gonoszsággal.  De te itt lehettél nekünk. Egy fényes csillaga, egy színpompás része az életemnek. Csodálatos érzés, hogy velem vagy. Ajándéka lettél a nagycsaládunknak, egy csepp csomag, amely bár korán érkezett, de ettől eltekintve béke, és mosoly, amit hoztál magaddal. Kevés gond merült fel szerencsére körülötted ebben az egy évben. A kötelező statisztikát hónapról hónapra teljesítetted, így a nyomok, amelyeket korai érkezésed okozott, hamar a múlté lettek. Minden ott megélt pillanatnak nyoma van a lelkemben, de ha rád nézek, akkor minden békés lesz, és hálás. Egy éve, hogy érezhetem a csodás illatod, hogy simíthatom puha rózsaszín bőrödet.  Hallhatom, és láthatom, amiket megtanulsz nagyon ügyesen.

Köszönöm, hogy engem választottál anyukádnak. Ígérem, hogy mindent megteszek majd, hogy te is így érezz, ha már nagylány leszel.

Mesélek egy kicsit egy PICi leányról.

Arról a leányról, akit a nagyszakállú egy nap késéssel, de hozott nekünk. Csodaszép szőke kishölgy, Gyönyörű kék szemekkel. Aki már akkor tudta, hogy élni akar, és velünk lenni. Amikor haza érkeztünk, akkor még csak a félelem élt bennünk. Én féltettelek, hisz olyan csepp voltál még, Te pedig szembesültél három testvérkéddel, akik minden percben okot adtak arra, hogy édesapáddal valahova eldugjunk Téged, hogy bajod ne essen. Pedig imádod a csetepatét! Minden buli közepén ott vagy, és, ha épp mást csinálsz, akkor is mindent hátra hagyva keresed a bajt. Minden tekintetben szépen fejlődsz, és a mozgásod is megfelelően haladt a mások által kijelölt úton. De ha nem így lett volna, akkor sincs semmi gond. Azt hiszem a legjobb tempót az étkezésben diktáltad.  Imádsz enni, és mindenből, mindig kell enni. Te egy feneketlen kisbendő vagy :-) Nincs nagy kedvenc egyelőre, de az biztos, hogy van, amit semmilyen körülmények között nem vagy hajlandó megenni. Nincs az az éhség :-)

A jelenléted bárhol mosolyt csal az arcokra. Szeretem, hogy nyitott, és kiegyensúlyozott kisleány vagy. Rajongásig szereted a testvéreidet. És Ők is téged. Mindentől óvnak, és féltenek, de minden huncutkodásba be is vesznek. Sokat játszotok együtt, és számos alkalommal őriztük már együtt az álmodat. Csodálatos kötelék ez!  

Egy év elröpült oly gyorsan. És Neked köszönhetően sok szép emlék él a szívünkben, amely megszépítette a 2020-as évet. Jöhet a következő, járunk elébe :-)

Szeretünk Drága pihe puha rózsaszín kiscsodám!

Isten Éltessen Viktória születésnapodon!

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr8116321284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Nem "MINTA" Anya

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása