Luca segít folytatás...
1604297961354.jpg
Ha egy Gyermek segíteni akar......
Kaptam egy nap gondolkodást, illetve inkább időnyerést a hogyanra, mert természetesen nem engedett a kishölgy abból, amit kitalált. Ragaszkodott ahhoz, hogy menjünk, és keressünk (keressek) lehetőséget Neki, hogy ezt megtegye. Szerintem a legjobbat választottam, amit csak lehetett.
Sokszor kerültem már megható pillanatok közelébe, és tudjátok, ha egy anya valamit a fejébe vesz, akkor az meg lesz oldva. És nekem van sok-sok anyukám bi bi bi! Ha nincs vírushelyzet, akkor egy nagyon összetartó, és csodálatos anyuka csapatom van itt Szőregen, és ha segíteni kell (bármilyen ügyben), akkor ŐK ott vannak, és teljes mellbedobással mögém, mellém állnak. Nem az első alkalom, hogy így van.  Több karitatív kezdeményezésen vagyunk már túl, így csapatként, és elárulhatom, hogy mindig felül tudták múlni az elképzeléseimet.  Nagyon hálás vagyok Nekik.
Szóval, ha egy anya segíteni akar, akkor fog.
Kedd reggel 10 órakor érkeztünk a helyi kispiacra, ahol gond nélkül ki lehet tenni a portékát. Talán ez volt a legnehezebb része annak, amelyet meg kellett értetnem Lucával. Hisz ezek a dolgok nem feltétlen úgy működnek, ahogyan egy gyermek fejében megszületik, mint elképzelés. Szóval elvittük az addig elkészült rajzokat, és a Klub gyorsan megérkezett. És a rajzok elkeltek. Nagyon megható érzés, hogy szeretnek, és segítenek. Én is ilyen vagyok, és nagyon sokat jelent számomra, hogy a közösség, amely körbevesz, az is hasonló elképzelésekkel, és életszemlélettel, és óriási empátiával rendelkezik, és nem csak a most, hanem bármikor.
 Elmesélem, hogy egészen pontosan mi is történt. Az Édesanyák jöttek, és vittek. Mindent. Lucám nem igazán jutott szóhoz... Más esettben nagyon cserfes és határozott, de most.
A Kispiacon elkelt rajzok teljes bevételét karitatív célra fogjuk Lucával kézen fogva elkölteni. A héten megkeresem a helyét, és itt erről is be fogok számolni. Most először fogunk együtt adományozni, és remélem, hogy nem utoljára.
Természetesem az online térben ígért rajzai is el fognak készülni, és aki még nem kapta meg, de ott jelezte felém, annak pótoljuk.
Köszönöm Kislányom, hogy ilyen szép lelked van!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr2216269278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása