1 éve Szőke Hercegem!
screenshot_20180814-221810_gallery.jpg
Drága pici fiam! Épp, hogy, megszülettél, és már is ünnepeljük az évfordulódat. Én csak hálás lehetek Neked. Veled lett teljes a világ. Veled született újra a Hit. Sok minden van, amelyet neked köszönhetek ebben a rohanó egy évben. Mosolygok, amikor rád gondolok, hisz olyan jelenség vagy mindannyiunk életében, hogy csak ezt tehetem. Mindenki arcára ezt csalod. Lehet, hogy a szellős fogacskáiddal, vagy épp a huncut fehér tincseiddel, vagy épp a tekinteteddel.
Engem már rég levettél a lábamról. Akkor sem tudsz engem megbántani, ha szinte a nap huszonnégy órájában figyelemmel tartasz. Nincsenek üres pillanataim, éjjel, és nappal is kimutatod érzelmeidet, és bár időnként szeretnék fellélegezni, mégis a lelkem szárnyal Tőled, Tőletek.           Más vagy teljesen, mint a testvéreid. Egy érintéssel, egy mosollyal adod mindenki tudtára érzelmeidet. Látom a szemedben a csillogást minden nap, amikor nővéreid bevonnak végre a huncutkodásba, és Te emelt fővel büszkén csatlakozol. Igyekszem előszedni a sok emlékem, és élményem közül mind azt, amelyet le szeretnék írni Neked. Igazi pasi vagy minden szempontból. Olyan dolgokat fogok megtanulni melletted, veled a férfiúi lét mivoltáról, amellyel közelebb kerülhetek lelketekhez.
Első fél évedben tanultuk egymást, és megszoktuk mindannyian, hogy a mi kis „Pufink” az, aki vezérli a mindennapjainkat. Nincs ez ma sem máshogy. Hozzád igazítunk, és érted teszünk elsősorban. Te vagy jelenleg a középpontban. Nővéred az érkezésed követően nagyleány lett. Furcsa volt, hogy a nem sokkal előbb még „csepp leány” Miattad, veled lett nagy, és okos.
Az érkezéseddel kiderült, hogy szeretsz enni! Nagyon. Persze azt, ami a fogadra való! Mind a négyre. Édesapád fia vagy, ő is hasonlóan érez, és étkezik….. Szépen cseperedtél ebben az egy évben. Azt hiszem, hogy nem fogsz lemaradni a statisztikát tekintve. Ahogy a Doktor néni azt mondja jól fejlett, jól táplált. Egy évesen 9 kg felett vagy.
Drága Kisfiam, kérlek, maradj mindig ilyen mosolygós, és békés kis bűbáj béka. Csodálkozz rá a világra még nagyon sok éven át, és hagyd, hogy részese lehessek a csodádnak.
Maradj mindig ilyen cserfes, hátha hárman sikerrel eljuttattok az ideg állapotra. Én kívántam már a legelején a kommunikáció tisztázása érdekében, és, hogy ne tévedjek, hogy a (nővéred) mihamarabb tudjon beszélni. Most hangosan kérem ismét a jó Istent, hogy Te is mihamarabb kommunikálj érthetően. Lesz, ami lesz. Sok év van még előttünk, és amint stabil lábra állsz, és nem a bútorok mellett lépdelsz, azonnal beíratlak valamiféle küzdősportra, és a Nővérkéid fegyelmezése a Te kezedben lesz. Ez a terv…..
A mai nap ünnep. Ismét. Megünneplünk most téged, hisz ma van miért. Olyan gyorsan múlik az idő, és ezt nem most vettem észre először, de amióta gyermekeim vannak ez nyilvánvaló lett. Eddig csak szépen csendben múlt, és most valahogy kiabálva… Ismét eltelt egy év.
Nagyon boldog születésnapot kívánok, kívánunk Neked Édes Gergely.
Milliószor puszilunk, és ölelünk téged kincsem.
Apa, Anya, és a Leányok
20180808_145705.jpg
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr6114192641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása