Díva 3 éve!

1530385349230.jpg

Elérkezett a nap, amikor másodszülött Szent leányom betölti a harmadik életévét! Egy pillantás alatt eltelt,már itt tartunk. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan nőnek. Még tisztán emlékszem a megérkezésére a családunkba, és a nehézségek, amelyek vele érkeztek. Édes pici leányka óriási hanggal ma 3 éve, hogy először néztünk egymásra.
Szentelnék egy rövidke fejezetet másodszülött leányomnak is, hogy kicsit többet tudhassatok róla, mint eddig.
Nos, mit is mondhatnék mást róla, mint, hogy egy Királyleány! Egy díva, egy csini-mini kis zabálnivaló cukorfalat. Egy bújós, puha, lelket melengető bűbáj gombóc.  Imádom minden porcikáját. Ő nem az én vérvonalamból érkezett! Bizonyítottan Édesapja vére csorog az ereiben. Összességében tökéletes csepp teremtés, akivel nem olyan régen még harcoltam éjjeleken keresztül, hisz nagyon hosszú hónapokig has fájós volt a Díva. Természetesen már akkor is teljesen biztos voltam abban, hogy a decibel, és a hangszín túllengi azt a bizonyos tűrés határát. Az érzelmeit maximálisan megéli, és ki is mutatja minden körülmények között. Öröm, és bánat is lehet az, de teljes bizonyossággal jelentem ki, hogy mindenki tudja az utcában. Teljesen más a két leányom. Egy pillanatig nem összehasonlíthatóak semmilyen tekintetben, de az öltözködés terén biztosan nem. Minden reggel egy lutri. Ha szerencsém van, akkor ribillió nélkül tud választani a felsorakoztatott lehetőségek közül, ha nem akkor egy szupi kis ciriburi következik. Eddig 50 perc a rekord. Ugyan azon a hangszínen, és erősséggel. Van benne kitartás, és remélem ezt majd más területen is kamatoztatja a kis Díva!
Ott van a hajacska! Nos, ez is minden reggel talány?! Imádja, ha tündökölhet. Perdül, fordul bűbájoskodik. Az egész világ egy nagy színpad. És közben be nem áll a szája. Folyamatosan mondják….. Nincs szusszanás. Imádom őt a mondanivalójáért, pedig időnként egy kis csendre vágyom a legjobban, de ezt nem ismerik.  
20180630_140104.jpg
 
Hamarosan óvodába megy, és szerencsére a legjobb, ami történhetett vele, hogy itt helyben a nővére nyomát lépi. Meg fogják látni az óvó nénik, hogy mennyivel más a kettő. Nem fogok érveket sorakoztatni pro, és kontra, mert ezek jönnek majd sorba.   3 év tanulás részemről. Megtanulni milyen is kettő gyermekkel az élet.  És milyen kettő gyermekkel?! Leányok, akik különböznek szinte mindenben, csak egy közös kapcsuk létezik a testvéri szeretet! És ez az első pillanattól megvan kettőjük között. Mindkettővel nehéz, és mindkettővel máshogy nehéz. Lia egyértelműen a szófogadóbb, és az elfogadóbb. Furcsa, hogy néha jobban figyel dolgokban, mint az 5 éves nővére.
Egyelőre nem tudok beszámolni kitartását tekintve sem sportban, sem másban, hisz még csak 3 éves… Csak. Egy kis copfdobálós tündér kisleány.
Nagyon boldog születésnapot szépségem. Nagyon szeretlek.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nemmintaanya.blog.hu/api/trackback/id/tr814085049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása