Választunk!
Választunk!

1553924284393.jpg

Kelőképpen túl gondoltam ezt is, de hiszek benne, hogy hosszú távon megérte a körültekintés, illetve a jó néhány álmatlan éjjel, amely ezzel együtt jár. Korábban egy barátnőm említett hasonló dolgokat, mint amiken én is keresztülmentem, de ez csak akkor válik valóságos, és minden napot bearanyozó élménnyé, ha velem is meg történik. 
Egyik legnehezebb döntést hozom meg az eddigi életem során, és amit először próbálok, az nekem mindig egyfajta ...
Regenerálódásom…
Regenerálódásom…
img-20190302-wa0000.jpg
Nincs mese… XXL leány lettem! Kínai méretben meg pfffff. Le kell fogyni. Ez egy nagyon nehéz, és minden hölgyet, aki hasonló helyzetben van, leterhel. Lelkileg, és testileg egyaránt. Ez szólóban is nagy feladat, nem pláne akkor, ha van segítség ebben. Így legalább nem egyféle étel készül a családi tűzhelynél, hanem minden szájat kielégítően minimum kettő.
Fogyni 3 gyermekkel, és azon egészségügyi állapottal, amivel én jelen állapotomban rendelkezem,(ez egy ...
Működő kapcsolat!
Működő kapcsolat!

20190130_154116.jpg

Mostanában több alkalommal olvastam ezzel kapcsolatosan cikket, és engem is érdekelnek a statisztikák, és a vélemények a kérdést érintően. Hogyan működnek a kapcsolatok a gyermek után? Működik egyáltalán? Képesek vagyunk elfogadni a ránk rótt kompromisszumokat? Nem olyan régen egy kedves barátnőmmel beszélgettem (gyermekvállalás) volt épp a kérdés. Azért mert van három gyermekem, sajnos én sem tudok érdemben minden esetben okosat mondani. Sőt…. De egy ...
Múlnak a gyermek évek…
Múlnak a gyermek évek…
depositphotos_128190346-stock-illustration-angry-boy-shouting-with-mom.jpg
Szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, és valamiféle emléket hagyni a gyermekeimnek, akik, majd elmúlásom napján megkapják az írásaimat, és jól elcsodálkoznak, és mulatnak.
Reá kell jönnöm, hogy abból az érzésből, és élményből, amiket én kaptam, amikor gyermek voltam, már töredéke sem jut. Nincs rá igény. Tudjátok akkor, amikor még tiszteltük a tanárainkat, vagy épp a boltos nénit, vagy a fess urat a harmadikról, akinek még a köszönés sem volt mindegy. ...
A Nő joga…
A Nő joga…
110.png
Mihez is? Nőnek lenni? Család anyának? Házi asszonynak? Esténként jó szeretőnek?
Mi is az, ami minket, NŐket vezérel, és honnan merítünk mindehhez energiát? Igazából teljes bizonyossággal nem mernék semmit kijelenteni, de mi vagyunk az erősebb nem. Még akkor is, ha a gyengébbnek hívnak minket.
Jelenleg csak a saját nevemben beszélek, de tudomásom van arról, hogy nem vagyok a véleményemmel, és a terhemmel egyedül. Férfiak tekintetében is vannak kategóriák, és ...
Anya Te semminek nem örülsz…
Anya Te semminek nem örülsz…

 

 

 

 

 

 

img1536521830450.jpg

 

A minap mondta ezt nekem Luca, és az óta motoszkál a fejemben a tény, amelyet minden gondolkodás nélkül a torkomnak szegezet, és igaz. Csekély mostanában azon pillanatok száma, amely „örömnek” nevezhető! Nem igazán tudom egyelőre a miértet erre a dologra, de mivel abban maximálisan biztos vagyok, hogy a gyermekeim a legnagyobb kritikusaim, és a legnagyobb tükreim a világon, ezért minden kritika gondolkodtatóba ejt.
Az ...
1 éve Szőke Hercegem!
1 éve Szőke Hercegem!
screenshot_20180814-221810_gallery.jpg
Drága pici fiam! Épp, hogy, megszülettél, és már is ünnepeljük az évfordulódat. Én csak hálás lehetek Neked. Veled lett teljes a világ. Veled született újra a Hit. Sok minden van, amelyet neked köszönhetek ebben a rohanó egy évben. Mosolygok, amikor rád gondolok, hisz olyan jelenség vagy mindannyiunk életében, hogy csak ezt tehetem. Mindenki arcára ezt csalod. Lehet, hogy a szellős fogacskáiddal, vagy épp a huncut fehér tincseiddel, vagy épp a tekinteteddel.
Engem ...
Útinapló
Útinapló
54ba00c3eac259a79b287b1d85dd2f9c.png
Útinapló!
Előzmények: A szállás megtalálása gyermekekkel nem olyan egyszerű. Időben neki is fogtam a keresésnek, hisz három gyermekkel, és egyéb igényeinket figyelembe véve nincs túl sok lehetőség. Decemberben le is foglaltam a szállást.
  1. nap
Mindenképp szükségem van arra, hogy leírjam a gondolataimat erről a hat napról. Nem egyszerű gyermekkel elindulni. Kevesebb nap sem sokkal különbözik, csak talán a ruha, de az egyéb dolgok naptól függetlenül ...
Donát Négy „Élete”!
Donát Négy „Élete”!

wp_20180713_05_34_44_pro.jpg

Szeretnék néhány –gondolattal részese lenni egy jeles eseménynek, amely a családomban a mai napon történik meg.
De elsősorban az előzményekről szeretnék kicsit mesélni remélve azt, hogy ezzel esetleg segíteni tudok az édesanyjának, NEKI, Aki már ez eddig négy alkalommal volt muszáj, elbúcsúzzon a gyermekétől, mert a sors úgy hozta, hogy nem viselheti tovább várva várt gyermekét. Azt a Szent gyermeket, akivel a mai napon először néznek egymásra.
 Már ...
Díva 3 éve!
Díva 3 éve!

1530385349230.jpg

Elérkezett a nap, amikor másodszülött Szent leányom betölti a harmadik életévét! Egy pillantás alatt eltelt,már itt tartunk. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan nőnek. Még tisztán emlékszem a megérkezésére a családunkba, és a nehézségek, amelyek vele érkeztek. Édes pici leányka óriási hanggal ma 3 éve, hogy először néztünk egymásra.
Szentelnék egy rövidke fejezetet másodszülött leányomnak is, hogy kicsit többet tudhassatok róla, mint eddig.
Nos, mit is ...